Leasing

Vi har mange års erfaring med leasingbiler og har altid et god tilbud til dig

Vi har den helt rigtige model

Vores biler er mange forskellige typer biler. Gennem vores gode forbindelser til folk i hele Europa, der elsker biler, kan vi skaffe den rigtige bil med de rigtige specifikationer.

Og vi stopper ikke der: Også når det gælder leasing, har vi den helt rigtige model. Her får du lige en kort præsentation af de mest attraktive former for leasing, og hvis du ikke gider at læse det, så bare ring.

For det kan vi såmænd hurtigt forklare dig, så vi kan få en god bilsnak bagefter. I sidste ende så handler det hele om, at vi sammen finder den helt rigtige bil med det helt rigtige udstyr – og at du så lover, at passe godt på den.

Hvad er flexleasing?

I 2008 blev det muligt for danske leasingselskaber at udbyde flexleasing også kaldet leasing med forholdsmæssig afgift. I stedet for at betale fuld registreringsafgift på bilen, betales der kun delafgift i den periode bilen er på en leasingkontrakt.

Delafgiften opkræves af SKAT og består af 2 dele:

 • Afgift
 • Rente af restafgiften

 

Der betales afgift pr. hele påbegyndt måned af den samlede afgift, og satsen er afhængig af bilens alder.

0-3 mdr. 2% | 3-36 mdr. 1% | Over 36 mdr. 0,5%

Hertil betales et rentetillæg til for den del af registreringsafgiften som ikke betales, også kaldet restafgift. 

Denne rente er følger markedet og er meget gunstig ift. Renter på f.eks. køberkontrakter.

Vi anbefaler at flexlease biler der er over 36 mdr, da er de mest attraktive. Den forholdsmæssige afgift er lavest og beskatning ved firmabil er af leasingselskabets anskaffelsespris og ikke af ny prisen.

Hvordan fungerer det?

Bilen indregistreres med leasingselskabet som ejer og leasingtager som bruger. Der kan indgås leasingaftaler typisk fra 6 mdr. og op og der er ligeledes mulighed for at lave stilstandsperioder. Dette kan være en fordel ved sportsprægede biler, der kun benyttes i sommerperioden.

Når leasingkontrakten udløber har man følgende muligheder:

 • Køretøjet afmeldes og indfries til restværdi.
 • Betaling af resterende registreringsafgift.
 • Kontrakt forlænges eventuelt
 • Ny vurdering af registreringsafgift og ny leasingkontrakt.

 

Hermed opnås normalt lavere leasingydelse.

Privat- eller Erhvervsleasing

Vores Biler ApS tilbyder flexleasing til både privat og erhvervskunder af brugte biler. Kunden kan vælge en bil fra vores varelager eller at vi skaffer ønskebilen hjem fra ind og udland, gennem vores store netværk.

Når en kunde ønsker at privatlease en bil, er der nogle særlige betingelser som man skal have med i betragtning. Kunden skal kunne henvise en 3. part(momsregistreret virksomhed) som indestår for restværdi.

Hvad er deleleasing?

Siden 2001 har skatterådet gjort det muligt at benytte sig af deleleasing (også kaldet splitleasing). Deleleasing er en ordning, hvor et firma og en privatperson hver indgår aftale om leasing af samme bil. Der etableres to enslydende leasingkontrakter, den ene underskrives af firmaet og den anden af den ansatte.

Derved splittes leasing op mellem parterne og sikrer på den måde, at firmaet og privatpersonen betaler præcis den del af de samlede omkostninger, som vedrører deres andel af bilens kørsel.

Da hver part betaler for egen brug af bilen, udløser det ingen firmabilbeskatning for privatpersonen, da det er leasingselskabet og ikke firmaet, som stiller bilen til rådighed. Samtidig sparer firmaet den andel af udgifter, som privatpersonen afholder.

Hvordan foregår det i praksis?

Ved indgåelse af en deleleasingaftale estimeres en forventet kørselsfordeling, f.eks. 80% erhverv /20% privat, der danner grundlag for opsplitning af førstegangsydelsen, som særskilt betales af hver part.

Driftudgifter

I forbindelse med udarbejdelse af leasingtilbud opstilles et budget ud fra de forventede driftsudgifter på bilen:

 • Forsikring
 • Grøn Ejerafgift
 • Brændstof
 • Reparation/Vedligeholdelse
 • Service

Udgifterne fordeles hver måned og opkræves sammen med de ordinære leasingydelser. Carta står for al håndtering af bilag og sørger for betaling af disse og opkrævning sker som acontobetaling hver måned fordelt mellem erhverv og privatpersonen ud fra de faktiske kørte km.

"Når vi vinker farvel til en af vores biler, kan du sige goddag til en god finansiering eller attraktiv leasing"

Afspil video