Om os

Vi elsker biler så meget, at vi næsten ikke kan nænne at sælge dem

Vi elsker biler så meget, at vi næsten ikke kan nænne at sælge dem

Hos Vores Biler elsker vi vores biler så meget, at vi har opkaldt vores firma efter dem. Vi passer og plejer dem, pudser og servicerer dem – og så sørger vi for, at de får et godt hjem, når de forlader vores store udstilling og bliver til andres biler.

For som alle bilentusiaster ved, så er det så svært at skille sig af med en virkelig kvalitetsbil. Og vi kan love dig, at du skal gøre dig fortjent til at købe eller lease en af Vores Biler – også selvom vi har så mange, at vi faktisk sælger af dem.

Vores Biler er en livsstil

Vores Biler er stiftet af Kim Madsen og Rasmus Lauritsen, der sammenlagt har brugt mere end 35 år på at købe, sælge, lease og samle på biler. For de to jyske bilentusiaster er Vores Biler således mere end en forretning – det er en livsstil.

Virksomheden er drevet af indehavernes store passion, som sikrer, at alle kunder bliver præsenteret for et eksklusivt udvalg af biler, der matcher deres ønsker og har det der ekstra, der er så svært at finde andre steder.

Vores biler kan blive dine – måske …

Når du har et særligt ønske til en bil, er det en god ide at kontakte os. For har vi den ikke allerede i huset, så kan vi sikkert skaffe den hjem gennem vores unikke netværk af andre bilentusiaster i hele Europa.

Så ring endelig, men vær forberedt på at vi nok gerne vil høre mere om dine bildrømme og om, hvad du synes er sejt. For vi skal jo lige sikre os, at vores biler kommer i gode hænder, når de flytter hjemmefra.

Se vores små film om Vores Biler

Afspil video
Afspil video
Afspil video