Profil

Vores Biler ApS er grundlagt af Kim Madsen og Rasmus Lauritsen, som tilsammen har mere end 30 års erfaring fra diverse store bilhuse..

– Vi bestræber os altid på, at have et bredt udvalg af topklargjorte kvalitetsbiler med lave km-tal, godt udstyrsniveau og fin servicehistorik.

Vi sørger for en grundig gennemgang af bilen samt giver den en seriøs og omfattende klargøring både mekanisk og kosmetisk, inden den får lov til at stå inde i salgsudstillingen.

Vores Biler ApS har et omfattende netværk af leverandører i ind- og udland, hvorfra de kommende salgsbiler nøje udvælges, så de opfylder firmaets strenge krav. Det store netværk benyttes også flittigt, når der skal skaffes “ønskebiler” hjem til kunderne.

Mange muligheder

– Har du et specifikt bilønske, så kan vi næsten altid skaffe bilen hjem til dig på meget kort tid – kom ind til os og hør om de mange muligheder.

At efterkomme kundernes ønske om bestemte bilmodeller – også når det gælder specialbiler – er noget, der ligger Vores Biler stærkt på sinde. Har vi ikke din ønskebil på lager, skaffer vi gerne bilen, som matcher dine transportmæssige behov og ønsker.

Kundetilfredshed er særdeles vigtigt for os i alle bilhandler. Din økonomiske tryghed sikrer vi bl.a. ved at tilbyde mulighed for tilkøb af fejlfri FDM attest, som udføres inden overdragelse af bilen.

Det er ligeledes en mulighed at tegne en op til 3 års garanti ved køb af en af vore biler. Vi bestræber os på, at gøre enhver bilhandel til en god oplevelse for vore kunder!

“Vi glæder os til at hjælpe dig ved dit næste bilkøb.”
Velkommen hos Vores Biler ApS
Kim Madsen og Rasmus Lauritsen